El Restaurant Ca l'Eudald

Eudald Vila va fundar Ca l’Eudald  al poble de Alp amb el nom de Aerohotel Cerdanya que encara mantenim, en els inicis aquest nom ve donat per que l’hotel estava lligat al aerodrom de la Cerdanya.

Amb el temps el restaurant amb una cuina típica de la comarca amb les innovacions que l’Eudald va anar incorporant va posar al capdavant de l’oferta gastronòmica no sols de la zona si no a nivell nacional.

Actualment els seus dos fills Eudald i Franc han mantingut plats clàssics amb noves interpretacions de la cuina de sempre.

cuina de tota la vida

Quan mengis un dels nostres plats notaràs l’esforç dels nostres amics que dia rere dia cuiden dels productes per que arribin al plat amb la essència de les nostres terres, xai de Ger, formatges de Meranges, patates i verdures de Mosoll, naps de Talltendre, tòfona de Vic, cargols de Lleida….

el menjador

Especialitats de la Carta

Tot tipus de caça i guisats amb productes de qualitat de la nostra terra.
Destaquem els peus de porc, l´ànec, el foie, la Llebre royal i la Pastisseria variada del xef segons temporada.

La Oferta

Banquets i celebracions

Les nostres instal·lacions compten amb una carpa condicionada per l’hivern i l’estiu en la que pots programar els teus events, bodes, reunions de treball o el que necessitis.

Banquets

un espai per gaudir

El Jardí et permetrà combinar activitats pels nens o be servir aperitius gaudint de l’aire lliure. Tenim menús de tot tipus que s’adapten a les vostres necessitats i si vols alguna cosa especial, només cal que ens ho demanis que ens adaptem.

El Jardi

Ens recomanen.....

Restaurant Guru:

¡Nos complace informarle de que Aero Hotel Cerdanya Ca L'eudald sido galardonado con una insignia de Recomendación según los comentarios de sus clientes en Restaurant Guru! Acepte, por favor, nuestra más sincera felicitación.

Repsol:

La edición de los Soles Guía Repsol 2024 ya está aquí y tu restaurante forma parte de este Sistema Solar como RECOMENDADO. ¡ENHORABUENA!

Con este galardón 2024 queremos reconocer la calidad de tu establecimiento y animarte a que sigas ofreciendo grandes experiencias y haciendo felices a todos los amantes del buen comer que te encontrarán en Guía Repsol. Puedes ver aquí lo que contamos sobre tu restaurante en nuestra web.

Ens recomanen..

La Carta de l'Eudald

T’oferim una selecció de plats de temporada amb els millors productes de proximitat per tal de que coneixeu la gastronomia de La Cerdanya.

Els nostres plats