La Cerdanya

La Vall de la Cerdanya, es tot el que esperàs en un paisatge de tardor o hivern. Els seus camps i boscos son un mantell de colors verds a l’estiu i ataronjats a la tardor.

Les seves muntanyes son una excusa perfecta per a una escapada a qualsevol època de l’any a l’estiu i primavera per fer excursions i rutes, a la tardor per buscar bolets i sobretot a l’hivern per gaudir de l’esqui i de la neu.

Hivern actiu, esquí, raquetes, skimo

Si vols esquiar i gaudir de la neu, la Cerdanya es un lloc ideal, La Molina i Masella a prop del nostre hotel, serveis de guies de muntanya, diferents escoles de esquí, les estacions franceses aprop, moltes possibilitats per escollir.

Hivern actiu, esquí, raquetes, skimo

Golf amb paisatge

A partir de la primavera els camps de golf de la Cerdanya ofereixen el seu millor moment per practicar aquest esport, Fontanals Golf i Real Club de Golf de Cerdanya son dos clubs referents pel seu disseny.

Golf amb paisatge

Volar a la Muntanya

L’aeroclub de la Cerdanya t’ofereix la possibilitat de vols en globus, vol sense motor i d’altres activitats que et permetran conèixer la sensació de volar entre les nostres muntanyes.

Volar a la Muntanya

Caminar, passejar i conèixer

Llacs, cims, fires pobles, romànic, concerts, mercats ….. Tot l’any La Cerdanya ofereix rutes per tots els nivells i activitats que emplenaran els teus dies.

Caminar, passejar i conèixer